U wilt uw woning verkopen, maar wat komt daar allemaal precies bij kijken? Met een professionele makelaar aan uw zijde staat u sterk. Helen Knoop Makelaardij begeleidt u in het volledige traject. Van taxatie tot uiteindelijke verkoop van uw huis.

  • Gratis en vrijblijvend kennismaken bij u thuis
  • Ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar
  • Gratis klusjesman (voor 4 uur) bij elke verkooptransactie
  • Kleinschalig kantoor: korte lijnen en persoonlijk contact
  • Lid van de NVM en gecertificeerd bij Vastgoedcert

Plan het vrijblijvende kennismakingsgesprek in met verkoopmakelaar Helen Knoop:

Vrijblijvend kennismaken

Voordat we met elkaar in zee gaan voor de verkoop van uw huis, maken we graag even kennis. U kunt dan al uw vragen aan de makelaar kwijt en u weet direct of u een goed gevoel heeft bij ons makelaarskantoor.

In dit eerste gesprek inspecteren we ook de woning. Wij kunnen dan direct een indicatie geven van de vraagprijs. Na dit gesprek beslist u of u met ons in zee wilt gaan.

Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Natuurlijk vinden wij het fijn als u ons de verkoop van uw huis toevertrouwt. Echter als de klik er niet is, kunnen we dit beter in een vroeg stadium ontdekken.

Vrijblijvend gesprek inplannen? Neem contact op met ons kantoor via info@helenknoop.nl of telefonisch via 06-51528112.

"U wilt uw huis verkopen. Daar komen veel zaken bij kijken en uiteindelijk gaat het u alleen maar om een goede prijs voor uw woning. Wij helpen u hierbij. Ons makelaarskantoor neemt alle werkzaamheden uit handen en vindt de perfecte koper voor uw woning.

Kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op."

Helen Knoop