Een huis te koop of te huur aanbieden vraagt aandacht

U wilt uw woning verkopen of verhuren, maar dan wel met een professionele onderhandelaar aan uw zijde. Wij bepalen kosteloos en vrijblijvend wat de huidige marktwaarde van uw woning is. Na uw opdracht benaderen wij - namens u - actief de markt, organiseren bezichtigingen, voeren de onderhandelingen en zorgen voor een juridisch verantwoord koopcontract. Pas als de notaris de overdracht bezegeld heeft trekken wij ons terug. Ook over een minder uitgebreid pakket aan dienstverlening en daarbij behorende courtage is met ons te praten.

U zoekt, wij vinden

U zoekt een specifiek huis met een unieke sfeer in een bepaalde woonomgeving en prijsklasse. Hier komt onze expertise goed van pas: wij kennen de regio en het aanbod aan vrijkomende woningen. Hebt u de woning van uw dromen al gevonden, ook dan staan wij u graag terzijde bij de onderhandelingen om tot een marktconforme koopsom te komen.

Door een grondige bouwtechnische keuring en onderzoek bij de gemeente naar juridisch relevante zaken, toekomstige planontwikkelingen en bodemgesteldheid helpen wij u de bekende ‘kat in de zak’ te voorkomen.